START    |    OFERTA     |     MENU     |     REZERWACJE

Rezerwacje:

Przeglądaj lokalne firmy

26 września 2024

Sylwester w Bizzlo Przykład-1

 IMPREZA TANECZNA
 Biskupice

 

 

1. Impreza tematyczna

  • Motyw przewodni: Zorganizowanie balu maskowego, lat 80-tych, czy innego ciekawego stylu.
  • Dress code: Zachęcenie gości do przebrani się zgodnie z motywem.

 

2. Menu sylwestrowe

  • Koktajle: Specjalnie przygotowane drinki na powitanie nowego roku.
  • Przystawki: Różnorodne finger food, owoce morza, czy wegańskie alternatywy.
  • Ciepłe dania: Eleganckie dania główne, np. ryba, mięso, vege.

 

3. Atrakcje

  • Muzyka na żywo: Zespół grający ulubione hity lub DJ.
  • Pokazy: Pokazy tańca, sztucznych ogni, czy występy artystyczne.
  • Photo booth: Miejsce do robienia zdjęć z dodatkowymi rekwizytami.

 

4. Nocleg

  • Pakiet z noclegiem: Oferowanie noclegu w atrakcyjnej cenie dla gości, którzy chcą pozostać na miejscu.

 

5. Dodatkowe usługi

  • Transport: Możliwość zorganizowania transportu do i z miejsca imprezy.
  • Wellness: Propozycje relaksu, np. masażu czy sauny, w hotelach.

 

6. Oferta promocyjna

  • Zniżki: Rabaty dla grup, wcześniejsze rezerwacje czy pakiety rodzinne.
  • Losowanie nagród: Możliwość wygrania atrakcyjnych nagród podczas imprezy.

SZCZEGÓŁY OFERTY

Przystawki:

Mini kanapki - z różnymi dodatkami: wędliny, sery, warzywa.

Sałatka śledziowa - tradycyjna z ziemniakami, cebulą i majonezem.

Tartinki z pastą z awokado - z pomidorem i kiełkami.

Koreczki - z oliwkami, serem feta i suszonymi pomidorami.

 

Zupy:

Zupa grzybowa - na zakwasie, podawana z pieczywem.

Barszcz czerwony - z uszkami lub pasztecikami.

 

Dania główne:

Gulasz wołowy - z kluskami śląskimi lub ziemniakami.

Pierogi - z różnymi farszami (mięsne, ruskie, kapusta z grzybami).

Łosoś pieczony - z ziołami i cytryną.

Faszerowane papryki - z ryżem i mięsem mielonym.

 

Desery:

Sernik na zimno - z owocami sezonowymi.

Panna cotta - z malinowym sosem.

Ciasto czekoladowe - z kremem i owocami.

 

Napoje:

Drinki szampańskie - z owocami i likierami.

Koktajle owocowe - bezalkoholowe dla tych, którzy nie piją.

Woda mineralna i soki - dla każdego.

 

Przekąski:

Orzeszki - solone i prażone.

Paluszki i chipsy - na każdą okazję.

 

 

Sprawdź sylwestrowe menu

MENU

Organizator:

REZERWACJE

Cena: 240 zł/os

Data wydarzenia:

Osobiście w Recepcji

Rezerwacje:

697 698 803

kontakt@bizzlo.pl

O

Dla wystawcy

Kategorie

Copyright © 2024